BESPLATNI PAKET

Za svadbe ispod 150 zvanica, postoji besplatan paket.
Šta su preduslovi za ovaj besplatan paket?

  1. Da se ispoštuje dogovor da fotografisanje sa mladencima bude obavljeno pre vecere. Ovo je neophodno da bi na vreme (pre torte) fotografije bile uradjene.
  2. Da je lokacija Vaše svadbe bude bilo gde na teritoriji Vojvodine.
    U Beogradu ne radimo jer vlasnici Beogradskih restorana traže reket 2.5 eura po osobi. Zbog toga radimo isključivo na teritoriji Vojvodine gde ova zla pojava još nije zaživela.
  3. Da se složite da cena za goste bude 200 dinara.

U ovom paketu poklanjamo DVE FOTOGRAFIJE U ODNOSU NA BROJ PRISUTNIH GOSTIJU.
Primer svadba 1OO zvanica.
200 besplatnih fotografija po izboru mladenaca.

Besplatan CD u SMANJENOJ rezoluciji.
Da ne bude zabune ovo je CD koji služi za narucivanje fotografija. Sa njega ne možete da izradjujete fotografije, nego samo da narucujete kod nas jer je rezolucija smanjena.

Ukoliko je mladencima dovoljno ono što poklanjamo nemaju nikakvu obavezu prema nama.

Ukoliko mladenci nakon svadbe izraze želju da imaju fotografije u FUL rezoluciji to košta 50 evra na CD ili 55 evra na USB memoriji. Ovo je opcija koja nije obavezna već o tome mladenci ako žele odlučuju. Da nebude zabune ovde se radi o FOTO snimcima. OVO NEMA VEZE SA VIDEO USLUGAMA.

Ukoliko želite usluge snimanja i cene video usluga pogledajte stranicu VIDEO na ovom sajtu.

Gde je naš interes u ovom paketu?
Prodajemo fotografije gostima po 250 dinara, a deo tog novca u vidu fotografija odvajamo za mladence. Istina nije neka velika zarada, ali nismo pohlepni.
Cena za kumove je 100.
Cena za roditelje 100.

Mladenci sa CD biraju svoje fotografije. Mogu izabrati samo onoliko koliko im pripada u gore opisanoj formuli u odnosu na broj prisutnih gostiju i da ne plate bukvalno ništa.

Ukoliko mladenci žele da naruce još fotografija preko dogovorenog broja besplatnih fotografija mogu da ih dobiju po ceni od 50 dinara.

Zbog veoma česte dole opisane pojave, primorani smo da napišemo i sledeće:
Kada je na svadbi crkveno venčanje podrazumeva se da nakon što fotografišemo Vaše venčanje da se Vi zauzvrat fotografišete sa gostima (ne samo sa kumovima i roditeljima, već sa svim gostima koji to žele). Ukoliko to ne želite cena fotografisanja crkvenog venčanja bez fotografisanja sa gostima je 50 evra. Da ne bude zabune, ukoliko se fotografišete sa gostima u crkvi nakon venčanja, ovih 50 evra se NE PLAĆA.