PAKET 250

Ovo je paket koji je identičan paketu od 200 eura ali umesto CD u u SMANJENOJ rezoluciji, dobijate sve snimke na DVD u FUL rezoluciji.Ovaj paket je obogacen FOTO BUKOM sa luksuznim koricama.
Dakle za 250 eura dobijate FOTO BUK zatim dobijate sve fotografije spakovane u kvalitetnije i vece albume. Plus DVD sa svim FOTO snimcima u FUL rezoluciji.

 Ovo je paket koji često radimo. Zbog kompletnog sadržaja jer u njemu je bukvalno sve što mladencima treba.
U ovom paketu mladenci dobijaju zaista sve što razuman covek može poželeti. Kvalitetan buk, kvalitetni albumi, kvalitetne fotografije. Prilikom dogovora imacete priliku da vidite kako to izgleda uživo. Do tada evo fotografija ovog paketa.

Prvo fotografije buka.

Zatim fotografija albuma.

U tom paketu je na pocetku albuma spakovano 50 montaža ili obradenih fotografija u stilu koji vidite na priloženoj fotografiji albuma. Plus sve fotografije sa svadbe gde ima mladenaca. Pored svega toga u ovom albumu je spakovano i oko 100 fotografija obrađenih u retro stilu.
Ne postoji definisan broj fotografija ni u ovom paketu kao ni u besplatnim paketima. Broj fotografija se uglavnom krece izmadu 400 i 800 u zavisnosti od dogadaja na svadbi, ali pismeno možemo da se obavežemo da taj broj ne sme biti ispod 400 sa mogucnoscu da taj broj bude daleko veci bez ikakve doplate.
Ovaj paket smatramo optimalnim odnosom dobijeno-placeno, ovde se nama šta više dodati.

Zatim dobijate DVD u FUL rezoluciji, sa svim snimcima koji su napravljeni na svadbi.

Za ovaj paket nije od presudne važnosti broj gostiju.

I u ovom paketu kao i u predhodnim neophodno je da se fotografisanje sa mladencima obavi pre vecere, zbog blagovremene izrade fotografija.
Fotografije za goste naplacujemo 200 dinara.
Za kumove je cena 70 dinara.
Za roditelje je cena 50 dinara.
Za ovaj paket je neophodno da se posveti vreme za fotografisanje dešavalo se da mladoženji nije sporno da plati 250 evra za paket. Vec mu je bilo neprihvatljivo da posveti vreme za fotografisanje. Jednom prilikom smo imali ponudu da ovaj paket naplatimo dodatnih 100 evra ali da mladenci nemoraju da idu na neko lepo mesto na fotografisanje. To je po nama bila besmislena ponuda. Jer bez materijala nema od cega da se napravi buk i montaže. Što više vremena posvetite fotografisanju imacete više lepih fotografija. nemojte na to gledati kao obavezu. To je jedna opuštena šetnja u kojoj vas dvoje uživate smejete se šalite itd.

Ukoliko želite da otkupite autorska prava. I dobijete sve snimke na DVD u ful rezoluciji to košta 50 eura.Da nebude zabune ovde se radi o FOTO snimcima. OVO NEMA VEZE SA VIDEO USLUGAMA.
Ukoliko želite usluge snimanja i cene video usluga pogledajte stranicu VIDEO na ovom sajtu.