PAKET 100 EURA

Ukoliko vam ne odgovaraju naši besplatni paketi postoji i sledeca opcija: za 100 evra dobijate sve fotografije spakovane u kvalitetnije i vece albume.

U tom paketu je na pocetku albuma spakovano 50 montaža u stilu koji vidite na priloženoj fotografiji albuma. Plus sve fotografije sa svadbe gde ima mladenaca.
Ne postoji definisan broj fotografija ni u ovom paketu kao ni u besplatnim paketima. Broj fotografija se uglavnom krece izmadu 400 i 800 u zavisnosti od dogadaja na svadbi, ali pismeno možemo da se obavežemo da taj broj ne sme biti ispod 400 sa mogucnoscu da taj broj bude daleko veci bez ikakve doplate.
Ovaj paket smatramo optimalnim odnosom dobijeno-placeno, jer su montaže iste ili veoma slicne onima koje se koriste za foto bukove.
Zatim dobijate CD u SMANJENOJ rezoluciji,  sa svim snimcima koji su napravljeni na svadbi.Da ne bude zabune ovo je CD koji služi za narucivanje fotografija. Sa njega ne možete da izradjujete fotografije, nego samo da narucujete kod nas jer je rezolucija smanjena.

Za ovaj paket nije od presudne važnosti broj gostiju.
Medutim za svadbe ispod 150 gostiju bi trebali da se tacno dogovorimo o svim pojedinostima. Ne brinite, taj dogovor nece podici cenu.
I u ovom paketu kao i u predhodnim neophodno je da se fotografisanje sa mladencima obavi pre vecere, zbog blagovremene izrade fotografija.
Fotografije za goste naplacujemo 200 dinara.
Za kumove je cena 70 dinara.
Za roditelje je cena 50 dinara.
Eventualne dorade koje mladenci narucuju koštaju 40 dinara.
Za sve gore pomenuto, da nebi bilo zabune, radi se o klasicnom svadbenom formatu 13×18 cm.
Naravno radimo i razne druge formate cena je po dogovoru.
Molimo mladence da razmisle,pa ukoliko se odlucuju za ovaj paket, da odvoje bar sat vremena za fotografisanje u prirodi ili studiju. Razlog su montaže, za njih je potreban material da se nebi isti snimci ponavljali u više montaža.
Ukoliko je mladoženja nestrpljiv i ne zanima ga fotografija ili nece da posveti vreme za fotografisanje ovaj paket nece imati ciljani efekat.
Ukoliko je raspored na svadbi zgusnut razmotrite mogucnost da fotografisanje obavimo pre svadbe.
Ako je planirano da obavite fotografisanje u prirodi a kiša pokvari plan, moguce je da obavimo fotografisanje na željenoj lokaciji nekog narednog dana. Samo tu postoji opasnost da se mladoženja složi sa tom opcijom a posle svadbe nece ni da cuje za to.
I onda ostajete bez zajednickoh fotografija što je po nama katastrofa.
Devojke dobro razmislite i izvagajte prag tolerancije vašeg buduceg supruga.
A onda na osnovu toga, izaberite paket.

 Ukoliko želite da otkupite autorska prava,i dobijete sve snimke na DVD u ful rezoluciji to košta 50 eura.Da nebude zabune ovde se radi o FOTO snimcima. OVO NEMA VEZE SA VIDEO USLUGAMA.
Ukoliko želite usluge snimanja i cene video usluga pogledajte stranicu VIDEO na ovom sajtu.